Cardul International Student Identity Card (ISIC)

2 women standing on brown brick floor during daytime

Cuprins

­čôŹ­čôŹ┬áCardul european de student (European Student Card)

Cardul european de student (European Student Card) permite institu╚Ťiilor de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt superior s─â verifice statutul unui student la nivel european. Verificarea statutului de student ├«nseamn─â confirmarea faptului c─â un student este ├«nscris la o universitate sau la o alt─â institu╚Ťie de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt superior.
Orice elev sau student ÔÇô la liceu sau facultate ÔÇô cu v├órsta minim─â de 12 ani, care urmeaz─â cursuri la zi este eligibil pentru un card ISIC. Documente necesare pentru emiterea cardului ISIC:

  • carnetul de student sau elev, vizat pentru anul universitar ├«n curs sau adeverin┼ú─â de student
  • carnetul de identitate, copie
  • o poz─â
  • 40 RON, plata se poate face si prin BRD

Valabilitatea cardului este de 16 luni, ├«ncep├ónd din luna septembrie p├ón─â ├«n luna decembrie, inclusiv, a anului urm─âtor. V─â preciz─âm ca valabilitatea legitima┼úiei ISIC este ├«n conformitate cu ultima ┼čtampil─â de pe carnetul de student ÔÇô anul de studiu men┼úionat pe adeverin┼úa prezentat─â.

Beneficiile deţinătorului cardului ISIC

Fiind de┼úin─âtorul unui card ISIC (International Student Identity Card), deveni┼úi membru al unei comunit─â┼úi la nivel mondial cu peste 4.5 milioane studen┼úi care au ├«n comun pasiunea pentru c─âl─âtorie, aventur─â ┼či descoperire. ISIC este singurul card cu care statutul de student la zi poate fi dovedit la scar─â interna┼úional─â ┼či care ofer─â acces la peste 42.000 de reduceri ┼či beneficii ├«n mai mult de 130 ┼ú─âri.

Av├ónd cardul ISIC, pute┼úi c─âl─âtori mai departe, pute┼úi sta mai mult ┼či pute┼úi avea mai multe experien┼úe reu┼čind s─â economisi┼úi bani. De┼úin─âtorii ISIC de peste tot ├«n lume au economisit ├«mpreun─â 500 milioane USD anual.

Mai multe informa╚Ťii [aici]

Post─âri asem─ânatoare

profesor invitat conferinta stiri fcia tibiscus

Profesor invitat

Reading Time: 0:24 min

ÔÇ×Modele MCDM fuzzy integrate pentru evaluarea implement─ârii tehnologiilor informa╚Ťionale ├«n logistic─â” Prezentarea va avea loc la Facultatea de Calculatoare ┼či Informatic─â Aplicat─â ├«n data de 8.04.2024 ├«ncep├ónd cu ora 11.00

Vezi știrea
a close up of a silver watch face

Orare sem II – an universitar 2023-2024

Reading Time: 0:9 min

– Orar Licen╚Ť─â FCIA sem.II [Vezi]- Orar Licen╚Ť─â FCIA sem.II.var2 [Vezi]- Orar Master FCIA sem.II [Vezi]- Orar Sport sem.II [Vezi]

Vezi știrea
deschidere an universitar 2023 2024 universitatea tibiscus din timisoara

Deschiderea anului universitar 2023/2024

Reading Time: 0:32 min

Deschiderea anului universitar 2023/2024 – Universitatea Tibiscus din Timi╚Öoara Dragi studenti si cadre didactice,Suntem incantati sa va anuntam ca deschiderea oficiala a anului universitar 2023-2024 va avea loc in data…

Vezi știrea